Home  
O vili  
Cenovnik  
Aktuelno  
Galerija  
Kontakt  
   
Extra ponuda!  
 

English : Deutsch : Русский

 
 

O VILI

 
     
 
Vrnjačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, na 200 km udaljenosti od Beograda. Odlikuju je nesvakidašnje prirodne lepote, kao i mineralni izvori koji su od izuzetnog značaja za lečenje raznih vrsta oboljenja, kao što su: šećerna bolest, bolesti digestivnog trakta, reumatska oboljenja itd.

Vrnjačka Banja je smeštena u podnožju planine Goč na kojoj se nalazi dobro uređena ski staza sa ski liftom. U neposrednoj blizini Vrnjačke Banje su i brojni kulturno-istorijski spomenici, kao sto su manastiri Žiča, Ljubostinja, Studenica, crkva Lazarica itd.

Vila LUX se nalazi na samom ulazu u Vrnjačku Banju, u neposrednoj blizini autobuske stanice.

U svom sastavu ima 16 savremeno opremljenih soba, restoran i dve velike terase. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba ima TV, kupatilo, telefon i sopstveni balkon, a usluge room servisa su gostima na raspolaganju 24 časa.

Restoran u svom sastavu ima odvojenu banket salu sa ukupnim kapacitetom od 60 mesta. Pogodan je za održavanje manjih skupova, poslovnih sastanaka, seminara, kao i organizovanje svih vrsta proslava (rođendani, svadbe, poslovni ručkovi i dr.), a sve to uz muzičku pratnju. Kuhinja raspolaže raznovrsnim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, kao i bogatim izborom pića.

Ukoliko se ukaže potreba, svojim gostima vila LUX obezbeđuje pristup Internetu.

Za sve napred navedeno, garancija je visokoobrazovano i stručno osposobljeno osoblje koje će svojim gostima pružiti maksimum, a sve radi njihovog što prijatnijeg boravka u vili.

Očekujući da nas uskoro posetite, srdačno Vas pozdravljamo!

Osoblje vile LUX
 

  

 
     
Vila LUX, Kneza Miloša 60, 36210 Vrnjačka Banja, Srbija
tel. 036 61.14.17 • fax 036 61.14.16 • vilalux@gmail.com
     
 

Copyright © VILILUX 2004-2012 Sva prava zadržana - Administracija Agencija KRAGULJAC